Ageos B.V. excellent Oracle services

Sinds 1993 is Ageos gespecialiseerd in Oracle database services met als specialisatie Oracle databases op Unix⁄Linux. Breed inzetbaar op alle facetten van Oracle databases. Naast gebruikelijke development (SQL, PL⁄SQL, Shell, perl, php etc.) en dba projecten (RAC, Partitioning, Performance tuning, security, etc) heeft Ageos verschillende upgrade⁄migratie⁄conversie projecten uitgevoerd.

Voor verschillende klanten heeft Ageos zijn diensten bewezen op het vlak van performance tuning. Naast Oracle Enterprise Manager Cloud Control 12c is gebruik gemaakt van in eigen beheer ontwikkelde AWR⁄ASH script maar ook trace events 100053, 10046 en 10132 om een paar te noemen. De methodische aanpak van performance problemen in combinatie met de jarenlange Oracle ervaring is een garantie voor succes.

Naast ‘extra-hands’ op projecten heeft Ageos ruimschoots ervaring met on-the-job opleiden⁄choaching van medewerkers. In de loop der jaren zijn op verschillende projecten medewerkers van klanten opgeleid tot PL⁄SQL developer en Oracle DBA terwijl het project voortging. Een voordeel van deze aanpak is dat de projectmedewerkers samen met het projecten naar de beheersorganisatie overgedragen worden. Op deze manier wordt het maximale rendement uit de investering gehaald.

Database beheer

Het beheer van uw Oracle RDBMS tot en met versie 12c is bij Ageos in goede handen. Dit met behulp van o.a. Oracle Enterprise Manager Cloud Control 12c of TOAD.

PL⁄SQL programmering

Of het nu om programmeren van businessrules in de database gaat of complexe algoritmes vertalen naar PL⁄SQL, Ageos is een uitstekende keuze.

Upgrade Oracle RDBMS

Het is onvermijdelijk dat uw Oracle RDBMS vroeg of laat naar een nieuwere versie moet worden gebracht. Deze upgrade kan verzorgd worden door Ageos.

Performance tuning

Performance tuning met behulp van Oracle Enterprise Manager Cloud Control 12c, zelf ontwikkelde AWR/ASH script of trace events. Ageos heeft het allemaal in huis.

Data migratie

Verschillende klanten hebben Ageos gekozen voor datamigratie projecten om data uit legacy systemen naar Oracle databases te migreren.

Repliceren van data

Ageos biedt ondersteuning bij datareplicatie met behulp van o.a. Oracle GoldenGate.