Ageos B.V. excellent services

Andere diensten

Naast database services is Ageos ook uw partner voor andere ICT diensten. Technisch applicatie beheer is één van deze diensten. End-to-end verantwoordelijk voor het technisch beheer van Oracle Health Insurane of SAS (High-performance analytics). Dit alles op een Linux, AIX, HP, Windows of vaak gecombineerd platform. Migraties van HP-UX of AIX naar Linux of van Windows naar Linux behoort ook tot de portfolio van Ageos.

Virtualisatie is steeds meer in opkomst, de cloud staat voor de deur, big data en NoSQL zijn veelgehoorde buzzword. Ageos volgt de ontwikkelingen op de voet en investeert in opleidingen om klanten te kunnen blijven ondersteunen.

Agoes levert niet alleen ondersteuning op het vlak van uitvoerende activiteiten (extra-hands) maar ook projectleiding en het leiden van teams is bij ons in goede handen. Voor verschillende financiële instellingen zijn projecten onder leiding van Ageos met succes uitgevoerd.

Sinds 2008 is Ageos gesprekspartner geweest in overleggen tussen directie van ICT development en ICT operations, verantwoordelijk voor deployments en in beheer nemen van JAVA applicaties. In die hoedanigheid is veel ervaring opgedaan met de problematiek die komt kijken bij deployment van nieuwe applicaties en software releases. De belangen van development en operationeel beheer zijn vaak aanleiding tot conflicten. Het is de uitdaging om beide partijen te bewegen tot het compromissen om zodoende het groter (bedrijfs)belang te dienen. Door de ruime ervaring in development en beheer is Ageos in staat partijen bij elkaar te brengen.

Technische Applicatie Beheerder SAS

Voor het migreren van SAS 9.2 op AIX en Windows naar SAS 9.4 op Linux en Windows heeft Ageos een Technisch applicatie beheerder geleverd.

OHI Beheerder Infra

Als Infra beheerder voor Oracle Health Insurance ben je verantwoordelijk voor alle technische componenten van een multi-tier applicatie.

Teamleider

Voor een grote bank in België heeft Ageos een teamleider /Single Point Of Contact DBA voor operationeel beheer geleverd.

Projectleider development

Voor één van de grootste callcenters van Nederland, bekend van grote TV akties heeft Ageos een projectleider development geleverd.

Projectleider Verbeterproces

Eén van de ministries heeft onder leiding van Ageos een verbeterproces applicatie ontwikkeling doorgevoerd.

Development support

Ageos is ook nauw betrokken geweest bij het opzetten van DevOps teams voor development support.